21 aprilie 2009

Rapid

Cauţi prea multe în jur
răzgândeşte-te,
Lasă să treacă pe lângă tine
cei cu 2 feţe
Pregăteşte-te să trăieşti
fiecare impuls,
scuteşte-te de handicap,
Aruncă-l în depărtare,
şi pierde-l în timp.
Jocurile perverse
provoacă tensiune!
Debarasează-te sau riscă totul!


secret ride




Spaţii noi, oameni noi, eu aceeaşi...sau nu!

Ştii să faci altceva?

Mă provoci cu fiecare vorbă! Nu-ţi mai suport prezenţa obsesivă langă mine... tu chiar nu vezi că m-am schimbat din cauza faptului că te-ai schimbat!? Toate astea îmi provoacă atât tensiune fizică ( îmi simt sângele cum mi se urcă cu presiune în zona raţiunii şi inundă energic şi ultimele sentimente altruiste), cât şi tensiune psihică.. aş vrea gheaţă să pun pe tâmpla fierbinte( shhh) poate aşa mă mai răcoresc.
Era de aşteptat că vei face ceea ce ştii cel mai bine, adică să rânjeşti cam mult şi să furi din ce-ai al altuia!
Atât de oarbă şi de cretină am fost încat să mă încred în lipsa ta de imaginaţie ( care era poate doar o simulare - pt a mă induce în eroare) şi am ajuns la lăudabilul record al naivităţii rasplătite cu viclenie şi prefăcută inocenţă.
M-ai plătit cu vărf şi îndesat toate sincerităţile şi toată încrederea pe care ţi-am acordat-o, mi-ai dat o palmă zdravănă de realitate, să nu mai trăiesc eu în lumea viselor şi să vin AICI, pe pământ( unde minciuna e soră cu prietenia adevărată). Ar trebui să-ţi "mulţumesc" pentru "efortul" făcut de tine pentru a fi şi eu un "om bun" în lumea asta!
De data asta am învăţat că oricât de multe te leagă, oricât de cusut te-ai crede de cei de lângă tine... toate pot fi uitate atât de uşor!
Bravo ţie!
Îţi doresc ..defapt nu-ţi doresc nimic, căci binele nu ţi-l pot dori ( nu mă lasă orgoliul), iar răul.. nu vreau să ţi-l doresc că n-ar fi a bună să-ţi plătesc cu aceeaşi monedă!
Iar pentru mine toate cele bune de acum înainte!
Deschide ochii şi gandeşte de două ori înainte de a face ceva!