31 martie 2010

Dacă eşti lângă mine


Melodia specială de astăzi este
Dacă eşti lângă mine a Andrei!
"...uneori îmi oferi mult mai mult decât sper, alteori mi-ajunge doar privirea ta"

springtime`

Visele mele reprezintă libertatea mea! Îmi permit să visez oricât de mult, neîngrădit, fără să regret vreun gând senin din zilele mohorâte. Uneori visele mele sunt inconcordante cu ceea ce mi se întâmplă, însă de ce să nu mă bucur de acest dar al imaginaţiei dacă tot nu costă bani, dacă tot nu mă judecă nimeni (sau da!), dacă tot mereu se spune că visele ţi se împlinesc doar dacă speri că se vor împlinii?!
În altă ordine de idei…voi petrece Paştele la ţară cu părinţii mei, sora şi rudele … Cu toate că ideea celor “multe” zile la bunici nu prea mă încântă, sper să nu mă plictisesc (prea rău), să fie vremea frumoasă (s-au anunţat şi ploi), să fie frumos şi nu în ultimul rand să ajung repede acasă (nici n-am plecat şi mă văd inapoi).



P.S. pe lângă toate acestea îmi doresc din tot sufletul să-ţi ţii promisiunea, cu toate că nu mă voi supăra dacă nu vei reuşi să o duci până la capăt (voi fi poate puţin dezamăgită…)

30 martie 2010

Poartă...


Poartă
Ion Barbu

Suflete-n pătratul zilei se conjugă,
Paşii lor sunt muzici, imnurile - rugă.
Patru scoici, cu fumuri de iarbă de mare,
Vindecă de noapte steaua-n tremurare.

29 martie 2010

ce bine mă simt acum ştiind că nu am întotdeauna dreptate..pfffiuuu...

29.03.2010

zi frumoasă
chiar dacă la început...(poate a fost semn de trezire la realitate,la revenire dintre norişori) era să-mi sparg frumuşel capul
Cu oaia mea brează după 3 săptămâni!

28 martie 2010

Sean Paul - Hold my hand

piesa iubirilor delicate..a sentimentelor proaspete...

mi-e dor de-o iubire cu aroma mării şi cu textura fină a nisipului de pe plajă...de un prinţ pe care să-l doresc lângă mine doar să pot visa liniştită la frumuseţi... de o îmbraţişare răcoroasă dar în care să-mi regăsesc întreaga energie pasională de-o viaţă... de....de... de tine cred. să fim amândoi şă să simţim briza sărată pe buze...să trăiesc visul fiecărei zile.

la 20 de zile..


printre temerile mele m-am plimbat de fiecare dată...la fiecare întrebare a ta am ales o temere ce-am ataşat-o obligatoriu la răspunsul meu. nu ştiu a fi iraţională...şi asta mi-ai reproşat-o de multe ori, fie în mod direct , prin vorbe, fie prin priviri cu subînţeles. dar acum mi-e frică doar de un singur lucru. un singur coşmar mă înfioară şi e născut din pură gelozie: acela că eu nu mai sunt lângă tine(asta e o certitudine) şi mai mult decât atât, poate altcineva joacă acum "rolul"(dacă pot spune aşa) pe care l-am avut eu în viaţa ta(şi când spun poate- vreau să cred cu tărie că nu există cu siguranţă nimeni, însă n-am de unde să ştiu). a fost o intersecţie de destine cu multe puncte comune, dar acum mă simt constrânsă, chiar încolţită de situaţia de a fi substituibilă.
o fi orgoliu, o fi imaturitate ... sper doar să nu mai simt la fel.