11 iunie 2011

VREAU ŞI EU PĂRINŢII MEI!!


Împreună putem ajuta copiii să fie fericiţi!

Semnează şi tu petiţia de pe www.stirileprotv.ro!

" Vrem o lege corecta si eficienta a adoptiilor in Romania!
Vrem ca un copil, odata ce este evident parasit de parinti, sa poate fi adoptat urgent de catre cei care si-l doresc si il pot creste, indiferent ca sunt romani sau straini.

Vrem ca un Tribunal dedicat problemelor copilului sa existe in fiecare judet al tarii.

Vrem ca institutiile care se ocupa de problemele copiilor parasiti de parinti, indiferent ca sunt de stat sau private, sa puna in prim plan copilul, dezvoltarea sa armonioasa, echilibrul sau emotional si psihologic.

Vrem transparenta in procesul de adoptie si simplificarea sa la maxim, in beneficiul copilului de adoptat si al parintilor adoptatori.

Vrem ca niciun copil ce poate sta intr-o familie adevarata sa nu mai stea in centrele de plasament!"

Textul este preluat de pe site-ul oficial www.stirileprotv.ro


11.june.2011




Antes que te vaya dame un beso...

Se que soñare con tu regreso...

9 iunie 2011

refuse to be forgotten.


Doar oamenii capabili să iubească cu forţă pot să simtă o mare durere, iar această mare nevoie de iubire le anulează durerea şi îi vindecă.
Lev Tolstoi

09.06.2011

"Iubirea înseamnă să doreşti bucuria cuiva!"
Chiar şi acum fantoma ta cenuşie îmi sugrumă sufletul stins de dor. Eliberarea din cleştele strâmt al trecutului îmi pare depărtată lumină. Mi-e teamă de un nou început, ştiind că acesta este fără tine, chiar dacă m-ai dezamăgit cum nu credeam că o vei face vreodată. Ai fost comoara mea, propria mea fericire, unicul meu vis şi nu te-am împărtăşit cu nimeni, te-am ocrotit şi te-am iubit. Din toate sacrificiile tu ai făcut regretele de acum şi lacrimi la care-mi stau mărturie nopţile. Mi-e greu.