3 iunie 2015

Îndrăgostiți

Sub bolta de catifea bleumarin dansau în beția nopții.
 Ei- doi nebuni ademeniți de fiorul aromat al teilor. 
Fără pic de teamă, ținându-se de mână, atingeau cu tălpile goale cerul de fluturi albaștrii.
Dansul lor era un pas legănat pe oglinda de argint a lunii. 
Senini și liberi.
Fără cuvinte.
Doar ochii lor vorbeau șoapte ascunse și calde.
Ce dulce evadare!


Let me love you...

Înțelegere. Liniște. Echilibru.
În fiecare zi care trece, o nouă etapă din viață începe să se contureze sublim. Ești tandru, ești aproape de mine și ești mereu atent.
Știi? A venit vara - cea mult așteptată! A venit vara în lume și a venit totodată și în inima mea, cu mult soare, căldura și parfum dulce de tei, la fel de aromat ca momentele pe care le petrecem împreună.
E seară. Prin geamul deschis se aude zgomotul de fundal al orașului. S-a așternut o manta întunecată și stelele lucesc pe cer, afară e o răcoare revigorantă care îmi face pielea să se înfioare ca atunci când simt atingerea ta. 
Aș asculta o piesă senzuală și m-aș gândi la tine, creionând cu ochii minții o poveste în care suntem personaje doar noi doi- clipe îmbătate în râsete și bună dispoziție, călătorii împreună, momente în care ne ținem strâns de mână, secunde în care visăm cu ochii deschiși și îmbrățișarea ta. 
Te aștept nerăbdătoare ca pe un răsărit după o noapte lungă, să-mi întărești speranța că tot ceea ce ne leagă este special și că așa va rămâne mereu. În sinea mea am credința că amândoi ne-am dorit o schimbare, am vrut o evadare din tot ceea ce trăisem înainte și așa ne-am întâlnit. 
Nu vorbesc prea des (prea mult) despre noi. Nu am de ce să mă plâng. Nu am de ce să voalez filmul ăsta pe care îl trăim. Nu știu ce vrea lumea de la noi, nu știu ce așteptări au ceilalți ( dar aș putea să intuiesc :)) )  și nici nu mă interesează. Îmi place să mă detașez de tot și să fiu înconjurată doar de ceea ce îmi place. 
Cert este că îmi placi TU!
Îmi place că între noi e mereu liniște și pace :))). Îmi place că în lumea noastră de copilării este foarte atractiv, păcat că timpul ăsta ne sabotează și o zi aleargă în goană nebună și trece precum două ore. Ador când mă îmbrațișezi și te simt ca fiind un adevărat scut care mă apără de partea urâtă a vieții. Îubesc copilul din tine și faptul că mă apreciezi pentru ceea ce sunt.
E uimitor cum te-am găsit în mulțime, dar știu că acum n-am cum să te pierd!