9 septembrie 2015

Odă pantofilor cu toc - sau - Cum să te conving să porți iar tocuri




                    - Femeie. Parfum. Tocuri. Zâmbete. Lumea la picioare. Frumusețe. -

Let`s make some noise, zic!

Ladies, am un sfat pentru fiecare dintre voi, și este același pe care îl am și pentru mine: 
Să fim mai vocale și să avem curaj să ne exprimăm feminitate!
Sper să nu vă sperie mesajul meu și să mă credeți vreo feministă extremistă, kamikaze, etc.
Sunt,  pur și simplu, femeie! 

Credeți-mă, pentru a pune în practică sfatul meu nu trebuie să țipăm în proteste, să facem vocalize sau să ne arătam mai guralive decât gaițele pe ram.

Pentru toate lucrurile bune există un secret, iar în cazul de față m-am hotărât să vă dezvălui (dacă mai era cazul...)/ să vă reamintesc/ să vă determin să deveniți conștiente de potențialul vostru (nostru) interior, în cel mai facil și sexy mod cu putință.
Tananana
Secretul este : Pantofii cu toc!!
(„ Dă-i unei fete pantofii potriviti și va putea cuceri lumea. ” - Marilyn Monroe = Pantofii ne oferă acea postură a corpului demnă de regină a unui imperiu și ne insuflă spiritul victoriei)

 Draga mea, acum că ai aflat marele truc, îți propun să-ți imaginezi scena asta: Tu, înaltă (e bine spus și - mai înaltă ca de obicei), pletele-n vânt și parfumul amețitor, outfitul care-ți vine atââât de bine (fie că-i vorba de blugi sau de vreun deux-piece prețios) șiii superbii Pantofi cu Toc. Ahhh , ce priveliște!!

Mă scuzați, m-a luat valul și uitasem de decor. 

Să revenim: Tu ( întruchipând toate detaliile din didascaliile de mai sus) și strada. O stradă oarecare, îmbâcsită de graba trecătorilor, cu mașini parcate pe trotuar până-n buza blocului, cu căței amărâți (și uneori agresivi), cu cerșetorii de rigoare și cu adolescenți tupeiști, bărbați la costum sau în salopetă și pensionari obosiți.
În tot acest peisaj monoton, doar tu, încălțată cu pereche de Pantofi cu Toc poți să faci o schimbare.

Cred că nu mai e nevoie să-ți spun că sunetul produs de tocurile tale superbe pe asflatul plictisit te metamofozează dintr-o dată, din fata anodină, plăpândă și cu paloare în obraji, pe care nimeni nu o observase în mulțimea de chipuri, într-o femeie care pășește încrezătoare, plină de șarm - asemenea unei flăcări arzânde în ochii celor ce o înconjoară.
Pun pariu că întregul auditoriu ( vorbesc aici despre femei și bărbați deopotrivă!!) va fi stârnit să descopere cine este cea care sparge tiparul unei zile obișnuite purtând ziua în amiaza- mare, în timp ce se ocupă de treburile cotidiene: întâlniri, plătit facturi, făcut piața, etc., pantofi cu toc.

TU EȘTI!

Tu ești cea care își afirmă, fără rețineri, feminitatea!
Tu ești...femeia care își condimentează viața cu puțin piper, dar nu epatează și nu exagerează. You know: less is more
Tu ești..femeia care își cunoaște limitele și nu poartă tocuri cui de 15 cm când iese cu copilul în parc, la joacă. Let`s be honest, că și tocurile medii au farmecul lor cotidian.
Tu ești...femeia care știe că mersul pe jos face piciorul frumos, iar mersul pe tocuri este un adevărat antrenament al picioarelor - cine nu și-ar dori glezne suple, gambe tonifiate și mușchi delicios definiți?!
Tu ești...femeia care știe că purtarea unei perechi de pantofi este asemeni unui date cu cel mai hot tip! - Magia n-o să se producă de la sine, e nevoie de puțin ajutor și din partea ta. Pentru a te simți regină pe tocuri trebuie, în primul rând, să gândești ca o regină și să zâmbești vieții, iar buclele tale parfumate vor dansa pe ritmuri senzuale de bachata cu fiecare pas pe care-l vei face. De o așa prezență feminină m-aș putea îndrăgosti și eu!

Așadar, fetelor, pe data de 14 septembrie -Ziua Națională a Femeilor #PeToc - haideți să încălțăm pereche favorită de Pantofi cu Toc și să cucerim lumea, așa cum doar noi știm: PeToc!

Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!