10 noiembrie 2007

Despre Mos Ene...




S-a inserat si printre gene
Vi se joaca Mosul Ene.
E inainte de ora cand se deapana visele, Mosul Ene vine cu bagheta sa magica si ne asterne pe pleoape pulbere de stele ca noi sa avem un somn dulce!

Noapte buna!

INGERUL NECESAR

"Cineva acolo sus te iubeste" - Acesta este motto-ul filmului "Ingerul necesar" pe care l-am vizionat aseara(09.11.2007) la Consiliul Judetean.


Filmul" Ingerul necesar" este in regia lui Gheorghe Preda si are in rolurile principale actorii: Anca Florea si Constantin Florescu.


Acest film este un film de arta:" Acesta este un film diferit de toate celelalte cu care sunteti obisnuiti, nu este un film comercial..este altfel"- Constantin Florescu.


"Filmul meu este unul despre singuratate,despre muzica, despre lupta Anei cu ingerul", a declarat regizorul filmului .Singurul lucru pe care îl pot aprecia la filmul ăsta e că încearcă să aducă ceva nou în lada de zestre a cinemaului naţional. Căci pe ecrane nu aduce nimic nou..Doar muzica afirm ca m-a atrans cu adevarat! Felicitari domnului Cristian Lolea!!!

9 noiembrie 2007


Buna!!!

Azi am lucrare la geografie si nu prea am timp sa zabovesc pe net...asa ca va doresc o zi buna.
Voi reveni deseara!:*

8 noiembrie 2007





~*~ Va doresc o seara placuta si noapte buna! ~*~

La multi ani!








Astazi este Sarbatoarea Sfintilor Arhangeli Mihail si Gavriil!!!
Cu acesta ocazie urez tuturor celor care poarta aceste nume, multa sanatate si fericire alaturi de un sincer: La multi ani!!!!
In special colegului meu Bogdan ( astazi strigat Gabriel), ii doresc implinirea tuturor dorintelor!
Orele de la scoala au fost azi chiar placute, evidentiind faptul ca doi dintre domnii profesori au fost sarbatoriti, intreaga clasa aIX- a A le-a cantat: "La multi ani!".
Am avut deasemenea parte de o surpriza foarte placuta din partea domnului profesor de fizica( unul dintre sarbatoritii zilei).
Acum cand rememorez aceste momente remarc faptul ca a fost o zi frumoasa!

6 noiembrie 2007


Teme, teme si iar teme...destul de greu dar pana in prezent ma descurc!
Acum voi incepe sa-mi scriu " testamentul"...

Hello! Azi cred ca va fi o zi frumoasa( nu mai ploua). Am lenevit pana acum dar trebuie sa ma apuc de treaba( teme, pranzul, etc.). Am de gand astazi sa ma ghidez dupa o maxima care spunea ca " Trebuie sa lupti pentru ceea ce iti doresti!" .

5 noiembrie 2007


Noapte buna tuturor! Eu voi face o "calatorie" in " Lumea viselor" ! Voi reveni maine.

Zzzz..
Pietrele preţioase

Atractia pentru comorile pământului a făcut ca, după milioane de ani de tăinuire în cotloane subterane, să iasă la suprafată cristale de o frumusete rară. Cristalele au fost obiect de fascinatie din cele mai vechi timpuri. Li s-au atribuit puteri magice, calităti metafizice, influente astrale, dar, în fond, ascund în ele energii telurice si cosmice acumulate de milioane de ani în structura lor cristalină, care, odată iesită la lumină, radiază în jur o fărâmă din comoara lor ascunsa. Corespondentele dintre astrologie si elementele lumii care ne înconjoară pot fi nenumărate. Zodiile si-au găsit comunicarea si în lumea cristalelor, în functie de culorile specifice si planetele guvernatoare. Exista anumite pietre pretioase benefice fiecarei zodii in parte:
Berbec, Scorpion~ Cristalele rosii
Taur, Balanta~ Cristalele roz
Gemeni, Fecioara~ Cristalele galbene
Rac~ Cristalele albe, incolore
Leu~ Cristalele portocalii sau aurii
Taur, Balanta, Fecioara, Gemeni~ Cristalele verzi
Sagetator, Varsator, Pesti~ Cristalele albastre si bleu
Capricorn~ Cristalele negre
Pesti~ Cristalele violet.
Corespondentele zodiacale -in fond- sunt pur orientative. Cristalul este cel care te " cheama" , te atrage cu vibratia sa si iti va oferi enervia pozitiva pentru o viata echilibrata. O piatra pr etioasa, care era pana nu demult un capriciu de lux, este astazi o protectie energetica de care avem nevoie.
Caută-ti cristalul personal sau – cumva - te va găsi el pe tine!

4 noiembrie 2007

Un vis straniu

O raza de lumina ce strabate geamul de sticla, ajunge la mine..ma trezeste si ma ademeneste spre stralucirea ei.
Nu pot ajunge singura la soare. Este atat de departe, atat de stralucitor, atat de aurit si de pretios..Mi se pare ca este mai usor sa ajung la stele, sa murmure ele, cantec de iele.




Si ma vrajesc, m-ademenesc spre lumi diferite si vise implinite. Pe scara de luceferi pasesc temator..Am aripi de inger si pot sa zbooor, in valuri de soare, in spume de mare, spre luna cea trista cu lacrimi amare..Rostesc cuvinte nearticulate, vorbe fara inteles si culeg rubine de pe cerul intunecat.Incep sa fac un colier..dar cad in pustiu si picaturile de ploaie vin grabite spre mine si simt cum imi pierd puterile magice.

Durerea se simte de parca ar fi lovituri de cutite ce imi strapung trupul ajuns in agonie si raman inlantuita de forte necunoscute: cu mainile inclestate, cu mintea confuza si cu ochii deschisi.
In apa cerului se oglindesc fantasme ce imi deplang trairea. Ma scufund in cercul de foc care imi cuprinde trupul, dar sufletul meu se indeparteaza spre eternitate si lumi pline de culoare. Ce am fost eu in acest vis? Nu stiu dar stiu ce am ajuns sa fiu: cenusa unor dorinte inflacarate, dar nerealizate.
Vraja s-a rupt...
Ps: Un vis ciudat cu sau fara semnificatii ( eu nu am reusit sa le gasesc).

AZI






Azi este o zi obisnuita dar ma simt excelent!!! Nu stiu unde incape atata optimism, pentru ca sunt foarte fericita fara un motiv anume ( in ultimul timp nu a decurs totul 'perfect' )! Imi amintesc de faptul ca anul trecut ( in clasa a VIII- a) doamna profesoara de biologie ne- a dezvaluit un mod de a ne calcula bioritmurile interioare: emotiile, sanatatea respectiv puterea intelectuala in diferite perioade...si ma gandeam ca astazi probabil este o zi in care toate bioritmurile mele sunt pozitive!!! Ar putea fii si acesta un raspuns, dar mai bine profit de acest tonus de ZILE MARI SI imi descarc energia in alta parte decat in fata calculatorului....