19 mai 2011

până în zori.


îmi amintesc....ca şi cum a fost ieri: tu , eu şi promisiunea. fiecare clipă îmi e adânc întipărită în minte şi nu pot da uitării niciun moment. chiar şi după atâta vreme în care nici măcar nu ţi-am mai zărit chipul, răsari viu în inima mea. mi-e greu să mă desprind de amintirea a tot ce a fost frumos în trecut... şi simt foarte grea povara gândurilor deja îngălbenite de dorul nestins. doare uneori..că eu sunt singură aici şi tu poate...fericit acolo.

ps. de pe buzele tale a rămas numai gustul unui sărut de plecare.


.....................about you, but only for ten seconds


You thought my world would be easier if you didn't come back??

18 mai 2011

Ia spune-mi.... tu te mulţumeşti cu jumătăţi de măsură? Sau eşti genul de om care îşi doreşte totul sau nimic?!

Faci tot ce-ţi stă în putinţă să ai parte de ceea ce îţi doreşti...sau...aştepţi să-ţi "pice din cer"?


ps. poate nu am noroc să iubesc cum aş vrea...

18.may.2011


I wonder if I ever cross your mind. For me it happens all the time.

17 mai 2011

17 may.2011


E scandalosss! Mă priveşti în ochi şi mă minţi frumos!

GRĂTAR - 14.05.2011











ÎNCĂ O DISTRACŢIE....DUPĂ BANCHET!

Ne-am reunit încă o dată după o seară de petrecut, la grătar



Ceva poze de la BANCHET!!

ps. băieţi lipsă :))





BANCHET CLASA a XII-a A

Cu ceva întârziere....comentariu despre banchetul de la sfârştul clasei a XII-a....

13 .MAI.2011 - Sau mai bine spus VINERI 13(cine ştie cunoaşte- app de filmul horror)

Ei bine...festivitatea a avut loc la OK ...sau Vila lui Ceauşescu:D Şi Consider că totul a decurs OK ( mi se pare şi normal din moment ce ne-am dus la sigur).

Mi-a plăcut această petrecere, începând de la atmosferă, până la meniu, cu toate că nu ne-am "omorât " noi prea mult cu mâncatul. Domnii profesori s-au arătat mai mult decât deschişi în a interacţiona cu noi şi pot spune că ne-am distrat copios....aşa...ca înainte de BAC.

Printre inconveniente se numără faptul că Iulia nu a putut fi prezentă...şi sincer mi-aş fi dorit ca măcar într-o zi atât de specială să fim întreg colectivul clasei a XII- a A. În plus...playlistul a fost destul de diversificat, însă nu foarte actual. Cert este faptul că am dansat şi pe muzică populară, cât şi country sau house.

Toate acestea fiind spuse, nu pot decât să le urez tuturor celor care au participat multă sănătate şi nu în ultimul rând "BAFTĂ LA BAC!" tuturor colegilor din C.N.M.B.

16 mai 2011

16.05.2011

şi dacă fericirea mea e o grăunţă din hazardul întregii lumi? şi dacă este o parte infimă din tot ce cuprinde universul? şi dacă fericirea mea este minimă sclipire în ochii zeului?
ŞI CE?!
Mă bucur de ceea ce mă fericeşte precum un biet om îndelung însetat de iubire. Şi cuprind în braţele-mi tinere toate speranţele şi gândurile pline de Tine. Şi dacă DOAR asta este ceea ce am nevoie pentru a mă simţi împlinită...atunci vreau să fie aşa la infinit...sau la "un catralion de infinituri".