10 februarie 2009

Adamant de oglindire


În căderea liberă
a luminilor din felinare
Te văd păşind prin
sunetul umed al trotuarului
Ochi străin în care caut
adevărul cunoaşterii de mine.



REFFLEX --Sperante--
Asculta mai multe audio Muzica »

8 februarie 2009

Visul meu

" În vise nu mă odihnesc..doar citesc şi îmbrăţişez. " - subconştientul meu

Este ciudat să realizezi că visele, simple iluzii construite de subconştient, dezvăluie adevăruri . Personal, consider acest mecanism unul foarte interesant... de multe ori am discutat despre vise, adevărul ascuns în ele şi modul în care mintea transmite omului mesaje ce pot fi recepţionate corect şi care uimesc întotdeauna prin inedit. Am încercat să descopăr cu ajutorul unui dicţionar de vise mesajul ascuns în fraza de mai sus pe care mi-am amintit-o dintr-un vis.

A CITI: înclinare spre cunoaştere şi informare, specializare într-un domeniu, comunicare ce se îmbunătăţeşte, oamenii încep să înţeleagă mai bine ceea ce le spui, interes faţă de un subiect, implicare profesională, dorinţa de a descoperi sensuri ascunse şi neînţelese de tine până în acest moment, căutări interioare.


A ÎMBRĂŢIŞA: dacă îmbrăţişezi şi dacă eşti îmbrăţişat semnifică acelaşi lucru – nevoia de afecţiune, nevoia de a-ţi exprima emoţiile faţă de cineva, iubirea aproapelui.

Trebuie să menţionez că de data aceasta nu a fost foarte dificil să decodific acest mesaj, deoarece termenii folosiţi au fost destul de concreţi " a citi" şi "a îmbrăţişa" , în plus există nota de veridicitate pe care trebuie să o punctez. În final trebuie să menţionez însă că uneori interpretarea viselor poate fi una ambigua şi fără sens... SAU NU?