4 octombrie 2012

Prin orășel..Sibiu







Daca dragostea dispare ....

Am înțeles că ai deja pe altcineva și dacă trebuie să plec, eu plec- dar nu uita că amintirile rămân indiferent de ce-ar urma. Poți să rupi și pozele, le vei lipi-napoi cândva. Dar cel mai rău mă doare faptul că mă doare încă. Mă doare faptul că eu credeam că ne iubim.......

De toamna....2012





Numai cu tine
O melodie superba, pe care am auzit-o pentru prima data in aceasta seara la Media Music Awards! Cabron si Loredana promit a fi hit-ul toamnei 2012- asta cred si eu! Like!!

Media Music Awards!!!

Am fost la Media Music Awards!!!
Super concert, nu prea atmosfera in public- dar per ansamblu a fost frumos:)


Maxi, Grasu , Spike, Zhao- faiiinnn!!


Ok..am o revelatie: nu esti capabil de-o relatie!!

Today!

I must be wishing on someone else's star because it seems someone else is always getting what I wished for.

03.10.2012

un singur curs toata ziua- CIVIL!!

Anul II

Prima zi de facultate - Anul II

Dimineata devreme. Sibiu. Ora 8.
Dupa o pregatire in detaliu (asa ca fetele) ce implica- machiaj, aranjaatul parului si hainele:), am plecat impreuna cu Alisa, colega mea de facultate- si mai nou si colega de apartament, spre facultatea de drept Simion Branutiu.
Am facut cateva poze inainte de a ajunge acolo pt a imortaliza respectivele momente si astfel, cuprinse de emotia unui nou inceput ne-am continuat "planul".
Odata ajunse acolo ne-am scaldat ochii cu multimea de fete din Aula Magna si ne-am facut repede loc in prima banca din dreapta. Am revazut baia de oameni- studenti, profesori universitari, cunoscuti si necunoscuti si mai apoi am ascultat discursurile celor invitati:).
Dupa aproximativ o ora, am iesit din marele amfiteatru, ne-am notat orarul provizoriu si am dat fuguta pe centru la un suc> eu, Alisa, Adela si Ani.

P.S. paginuta de jurnal!