30 august 2012

eu nu cred ac e prea devreme sa simt si eu ca sunt fericita.
ce tre` sa fac?
sa astept sa`mi faca ranile sufletului coaja ca sa pot trai din nou emotii?...pe cand el a inceput dianinte de sfarsitul 'nostru"?
 nu e drept
vreau si eu sa fiu libera, senina, sincera cu mine, fericita, iubita, implinita!
vreau si eu sa simt din nou fiorii....pregatirile pt intalniri...emotii noi- sa cunosc oameni noi, sa invat sa apreciez comportamentul frumos fata de mine, nu sa ma resemnez si sa plec capul la ignoranta si indiferenta cu care am fost obisnuita si cu care m-a indoctrinat in relatie pana am ajuns a cred ca e normal pt viata mea ..............!!!!!!!!!!!!!!!!
 vreau sa cunosc altceva- ceva nou- ceva cum n-am mai trait vreau sa simt ca ma apreciaza , ca ma respecta, ca tine la mine, ca ii pasa de mine, de ceea ce fac, de ceea ce vreau sa devin- sa aiba grija de mine si de visele mele- cineva!  nu sa ma spulbere cu o privire plina de dezgust si sa imi condamne orice speranta la moarte!
si uneori mi-e frica sa nu ma cufund in bratele oricui, in bratele oricarei persoane care imi va da atentia dupa care tanjesc si sa fac din nou o gresala grava pt inima mea, pt ca....am incredere in oameni ce nu merita increderea mea si de aceea am numai de pierdut.
daca ar veni cineva sa-mi spuna ce vreau sa aud- as sari in sus de fericire.
nu mai vreau chestii superficiale, minciuni, si ascuzisuri.
vreau sinceritate, onestitate-sentimente adevarate!
 iar daca - asa ceva nu`mi poate oferi nimeni, mai bine sa nu mai intre in viata mea decat sa ma dea peste cap degeaba si sa ma rascoleasca pe interior din nou.destula dezordine in sufletul meu e. i-am lasat noi sa faca prea multa mizerie...si uite ce greu e sa faci curat .

29 august 2012

I know you will be back to meeeeeee- don`t worry bitch!!!!!!!!!!!!
The heart of me is strong today, no regrets: i`m blessed to say the old me dead and gone away.
I never needed your corrections on everything from how I act to what I say, I never needed words, I never needed hurt, I never needed you to be there every day!
I never needed you to be strong, I never needed you for pointing out my wrongs, I never needed pain, I never needed strain, my love for you was strong enough, you should have known.

Mit de diviziune primitivă

  

Motto: “ Ştiu ce e binele, dar săvârşesc adesea răul.”

                                                                                                                       Socrate 


tangenta ochiului meu înghite hăul divizat
- în mine şi în tine -
doar tu, pe axa irisului, înveţi geometria sferelor albastre
iar eu, din centru,
fac rugăciuni zeului Heron.
Insist pe foametea sacră a retinei clepsidră.
(credinţa)4 = lăcaş de adoraţie în cos(90° -α)
paşi de sticlă pe axa coordonatelor
desluşesc scrierea cuneiformă a unghiului
                             Orientat spre Răsărit
cereasca piramidă Kephreniană
Din rotaţie solară de centru O

{ Asimptota mea verticală
                          păzită de credinciosul Argos
 { Asimptota ta orizontală la ±
                în raport supraunitar     

Te aşezi.
( Pe Roata Universală născută dintr-o uriaşă floare de lotus convergent.)
Simetrizabil la stânga.
Nu-mi recunoşti: ecuaţia carteziană implicită a elipsei.
Negi orice produs scalar.
Arunci spre mine graficele concave.
Îţi înţeleg tabelul de variaţie,
dar totuşi:

Centaur trigonometric elementar!!!

folosind criteriul majorării la +∞ m-ai amplificat total.
Dar eu sunt tot ireductibilă!

EVRIKA!

Între 2 focare (Э) a 3- a constantă...
(Э) EA є Terra a.î. pt. ( ) TU є Terra avem
           » EA « - element neutru al izometriei.

Rămânem { EU –  punct iraţional de şist cristalin
                   VOI –  sistem liniar omogen cu priviri spre   
                                             indigo-ul sferelor albastre











P.S. Premiul I  2011 cls. a XII-A
Poezie despre tine!

.........today!!

Lucrul rău piere greu, that's for sure.
It's all make believe, isn't it? -M.M.

27 august 2012

Tu ai sa strigi, eu n-am sa aud...tu ai sa plangi, eu am sa rad....

Intr-o buna Zi, voi fi: fericirea celui ce ma iubeste, parerea de rau a celui ce m-a ranit, gandul fix al celui ce m-a invidiat, si poate... Tristetea din ochii celui ce nu m-a pretuit!

ce sfat bun!

ASCULTA CE SPUI

Asculta si incearca sa surprinzi acele ganduri care pot genera unele sentimente. Concentrandu-te asupra lor, identificandu-le si evaluandu-le, te poti hotari cum vei reactiona intr-o anumita situatie. Gandurile care duc la esec pot fi inlocuite, cu conditia de a fi cunoscute, altfel vor continua sa te domine.

  REPEREAZA MESAJELE NEGATIVE PE CARE TI LE SPUI

Ele nu sunt in interesul tau. Focalizeaza- ti in mod deosebit atentia asupra acelora care iti pot otravi gandurile si te pot slabi. Inlatura cuvintele: „niciodata” sau „intotdeauna”. Afirmatii ca: „Nu voi ajunge niciodata sa fac ceea ce visez!”sau „Intotdeauna o dau in bara!” nu sunt numai distructive, ci si lipsite de temei. Inchipuie-ti ca ai inceput sa inveti ceva nou: sa schiezi, de exemplu. Dar cazi in permanenta si te simti frustrat. Concentrandu-te asupra a ceea ce spui, ai putea descoperi faptul ca organismul iti spune ca e epuizat fizic si nu mai poate face fata. Sa fie adevarat? Daca da, atunci trebuie sa remediezi situatia. Poti alege niste partii mai usoare, poti urma un program de recuperare. In schimb, daca te vei auzi spunandu-ti: „Nu sunt in stare de nimic si nu voi invata niciodata sa schiez!”, acesta e semnalul care iti arata ca ceea ce spui trebuie corectat si asta imediat. Un astfel de gand e irational.

  ANTRENEAZA-TE PENTRU A SPUNE „STOP” GANDURILOR NEGATIVE

Un prim pas ar fi chiar sa spui: „Inceteaza sa mai gandesti asa!” Acest lucru te va ajuta intr-adevar sa rupi cercul in care te-au prins astfel de ganduri. Cu cat vei face lucrul acesta mai repede, cu atat va fi mai bine pentru tine.INLOCUIESTE UN GAND NEGATIV CU UNUL POZITIV Secretul acestui proces consta in a insera o idee pozitiva, concreta, cat mai repede. De exemplu, daca te surprinzi spunandu-ti: „Nu voi reusi niciodata sa trec de acest examen”, opreste-te imediat si spune-ti cu o convingere rationala: „Pot sa reusesc, daca ma voi pregati temeinic. Nu sunt prost si nici nu sunt la primul examen. Am sa incep sa invat imediat!”. Un astfel de gand nu numai ca este mai aproape de adevar, ci alunga si atitudinea negativa, inlocuind-o cu o alta, mult mai productiva, care te va ajuta mai mult.