2 noiembrie 2015

Trăiește cu eleganță!

ELEGÁNȚĂ s. f. Calitatea de a fi elegant, de a avea sau de a fi făcut cu gust, cu rafinament, cu grație. 


Motto: Fiecare zi este o nouă șansă de a ne împlini visurile și de a deveni ceea ce ne dorim.


În inima unei femei există întotdeauna un plan de a reuși în viață, însă nu orice femeie poate să simtă cum sub atingerea ei, visele-i devin realitate. E drept, impedimentele sunt nenumărate, însă e important să găsim în noi puterea de a le depăși.


Lecția despre sine e cea mai dificilă dintre toate, dar este și cea mai bogată, impresionantă și plină de momente unice.
Atunci când nu-ți mai găsești locul în ritmul cotidian care te ghidează și simți că joci un rol străin sufletului tău - fii curajoasă!

 E momentul să renaști! 

Zboară peste zidurile pe care le-ai ridicat în jurul visurilor tale tinere și senine - visuri care au rămas mici, în umbra unor temeri prea mari ( și de cele mai multe ori nejustificate) !

Ideile, idealurile și visurile au nevoie de lumina unui nou început pentru a crește și pentru a înflori. Cel mai important este să dezbraci armura grea a solitudinii și să îmbraci, plină de speranță și entuziasm, veșmintele elegante ale încrederii.

Sunt lângă tine oameni care te înțeleg și care îți oferă imboldul de care ai nevoie pentru a deveni cea mai bună variantă a ta! 
Comunitatea Chic-Elite este o comunitate feminină care îți poate oferi sprijinul și îndrumările de care ai nevoie pentru a depăși orice barieră care te împiedică să mergi înainte pe DRUMUL TĂU! 

La fel ca tine, îmi doresc să am alături mentori, colaboratori și, mai mult decât orice, prietene alături de care să-mi îndeplinesc misiunea de a fi fericită și împlinită pe toate planurile. 

Ai putea spune că e simplu să vorbești, însă e greu să acționezi...

Eu sunt aici să spulber orice urmă de indoială, pentru că, singură m-am documentat și am aflat (plină de încântare) că pe platforma online a Chic-Elite s-a dezvoltat o comunitate interactivă ce are la bază mentoratul femeilor în multiple domenii: Antreprenoriat, Life Coaching, Consiliere estetică, Implicare socială, Relații Intersociale, Coaching proiecte, Consultanță business online, Carieră avocatură, Managementul banilor, Coaching carieră.

Există atât de multe ocazii de a învăța de la elite în domeniile anterior menționate, încât sunt sigură că acest buchet de informații, odată însușit, mă va impulsiona să contribui și eu la dezvoltarea comunității feminine.
Cu toate acestea, înainte de a sări plină de însuflețire să ajut alte femei, e necesar să mă ajut pe mine ÎNSĂMI - să devin ceea ce mi-am propus: o femeie fericită!

Am constatat că, în general, pe lângă bagajul de cunoștințe pe care îl porți este important și modul în care te prezinți (de exprimi, te porți, te manifești) în societate și în care reușești să comunici cu ceilalți.
Spre exemplu, atunci când întâlnești pentru prima dată o persoană, înainte ca tu să apuci să vorbești ( la propriu!), imaginea ta va vorbi despre tine. Limbajul nonverbal - modul în care mergi/ gesticulezi și stilul vestimentar spun uneori mai multe despre tine decât CV-ul. 
De aceea este esențial să acorzi atenție fiecărui detaliu.

Stilul vestimentar l-aș traduce ca fiind o extensie a propriei personalități și de aceea, pentru mine, este important ca hainele pe care aleg să le port, să mă reprezinte 100%.

O eșarfă de mătase, un accesoriu deosebit, o rochie couture pentru seară - reprezintă delicii pentru orice femeie care se exprimă în limbajul universal al eleganței. 

Tuturor ne place răsfățăm atât cât ne îngăduie conștiința financiară, însă designerul Eli Lăslean a reușit, de peste 20 de ani, să creeze în atelierele sale comori ale stilului clasic: serii pret- a -porter și creații unicat, couture, de seară - potrivite pentru orice ocazie.

E limpede faptul că prefer să-mi pun amprenta asupra modului în care aleg să mă îmbrac și mi s-ar părea ciudat să port haine care nu transmit nimic și în care nu mă simt în largul meu, de aceea mă încântă ideea de a parcurge un drum până la Arad, la casa de modă ELLIS( asta doar ca să-mi fie croită rochia pe măsura trupului meu)!


Pe lângă toate acestea, dincolo de veșminte în armonie cu linia corpului, fiecare femeie trebuie să se preocupe și de frumusețea sufletului ei!

Din punctul meu de vedere eleganța exterioară nu e sinonimă, în mod exclusiv, cu outfit-ul pe care aleg să-l port într-o zi. 

Mai presus de hainele deosebite este, însă, atitudinea!

O atitudine pozitivă, elegantă, plină de entuziasm, dragoste de frumos, presărată cu înțelegere și toleranță pentru oamenii care mă inconjoară reprezintă ingredientul principal în relații! 
Cum altfel să legăm prieteniI, decât fiind sincere, înțelegătoare și pline de bunăvoință față de ceilalți?!
E important să trăim elegant, indiferent de umbrele ce ne urmăresc!

Aveți încredere în voi, aveți încredere în oameni și veți reuși să trăiți cu eleganță!


Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2015.
Imaginile aparțin www.chic-elite.ro și http://ellis.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..ce zici?