9 octombrie 2014

AYGO. Go Fun Yourself

"Hey, dă muzica mai tare! Îmi place piesa asta!"
Îmi desprind mâna dreaptă de volan şi dau volumul aproape la maxim, gândindu-mă în sinea mea că playlist-ul de pe telefon face echipă bună cu sistemul multimedia x-touch al maşinii. 
E 3 noaptea şi nimic nu ne împiedică să ne distrăm bine de tot. Suntem 4 fete în maşină şi cântăm (a se citi: urlăm de mama focului) refrenul melodiei care violează agresiv boxele: "I don't careeeeeeeeee! I love it! I don't careeeeeeeeee!".
De vreo trei ore s-ar zice că am 19 ani, dar sinceră să fiu mă simt la fel de pusă pe distracţie ca anul trecut de ziua mea, execeptând faptul că am ceva mai multă experienţă în a petrece până dimineaţa şi în a descoperi chestii noi, ce să mai - sunt forever young! 
Cu vreo 12 luni în urmă, ai mei au gândit-o bine rău şi au cumpărat o maşină (ia ghici cine-i norocoasaaaa şoferiţă?!!). Şi ca să nu mai ziceţi că taţii nu sunt cool, vă spun ceva: Papa, dragul de el, a avut cea mai strălucită idee care ar fi putut să-i fulgere mintea vreodată - să-mi cumpere noul Aygo. Am înţeles că pe site-ul www.toyota.ro sunt vreo 5 modele auto Aygo, însă Papa a ales pentru mine modelul X-play - cunoscând firea mea energică. 
Chiar din primul moment în care am văzut bijuteria aceea de maşină compactă şi jucăuşă am simţit cum transced într-o dimensiune a distracţiei. Priveam expresia X-ului din partea frontală a maşinii personalizată la exterior cu roşu (that's my girl!) şi nu-mi venea să cred cât de mult mă atrăgea, cât de mult mă provoca limbajul design-ului, Trebuie să recunosc că şi interiorul m-a impresionat: consolă interioară, cameră retrovizoare volanul în trend cu roşu şi negru, scaune confortabile şi bordul cu tehnologie unică. 
Prima experienţă a fost fără limite. Turaţia motorului ei - cântec rebel în inima mea, în curbe simţeam vibraţia cailor puternici şi presiunea cu care penetra răsuflarea vântului, după un timp s-a domolit şi mi-a făcut confidenţe: putea să fie şi dulce, ludică, de-o blândeţe intrigantă, dar şi provocatoare, cu mult tupeu.  
Maşina asta avea să iasă în evidenţă din prima oriunde aş fi mers cu ea şi nu puţine au fost locurile în care m-a însoţit de-a lungul unui an întreg.
De la 18 ani am rupt lanţurile de prejudecăţi şi am pornit, dornică să descopăr lucruri noi, într-o misiune de explorare a lumii  şi a vieţii. Toyota a fost alături de mine la ieşirile cu fetele, a stat martoră la dramele sentimentale ale Mariei şi Ioanei (câte lacrimi au mai curs pe bancheta din spate...). Alteori, când eram plictisită până şi de mine (ştii senzaţia aceea când n-ai chef de nimic şi vrei să pleci de capul tău fără să-ţi mai pese), Aygo mă simţea şi se potolea rulând cu 40 la oră în timp ce eu îmi puneam gândurile în ordine, însă tot Aygo mă făcea să-mi doresc să gust din nou plăcerea distracţiei. 
Petreceri în club până dimineaţa, plimbări de la o terasă la alta, flashuri de lumini, claxoane pe stradă, motor turat, viteză (Nota bene: consum mic de combustibil--- safe budget), distracţie, gaşca de prieteni, muzica la maxim. 
În orele târzii de vară dădeam ture alături de tovarăşa mea de noapte prin centrul oraşului care nu doarme niciodată şi simţeam că plutesc la volanul bijuterieie mele care străbătea străzile strălucind ca o diva glam la sedinţa foto. 
Am o maşină aşa cum sunt eu: tânără, jucăuşă, rebelă, plină de energie, UNICĂ!
Îmi place să mă gândesc că anul ce-a trecut n-a fost altceva decât preludiul unei experienţe incitante şi că aventura continuă! De aceea, am un singur sfat pentru tine: Fii curajos şi joacă-te!




Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..ce zici?