6 octombrie 2014

Gerovital H3 MEN recunoaste vanatorii adevarati!

Motto:  "Cu trupu-i zvelt, de căprioară,
               Se plimbă cât şi unde vrea
               Şi vine acasă, înspre seară
                Cu vânătorii după ea."
                                                    Ion Ciobanu

" Cheile de la maşină, varianta mini de parfum, ochelarii de soare şi cursurile pentru facultate...mmm...sper să nu uit iar ceva acasă." Beau ultima gură de cafea , îmi iau geanta şi mă îndrept spre uşă. Cam aşa începe dimineaţa la mine şi sunt sigură (bine...cu mici mari diferenţe) că aşa se  întâmplă să-şi înceapă ziua şi alte femei. Urmează facturi de plătit, prezentări de proiecte, întâlniri cu prietenele şi cumpărături -  însă, dincolo de întreg pragmatismul cotidian prin care noi -femeile, defilăm, întotdeauna va exista o persoană alături de care vom redeveni blânde, grijulii şi iubitoare.
În mijlocul amiezii grăbite, prin labirintul construit din idei feminine despre modă, rujuri sau tocuri cui, se strecoară viclean şi gândul la EL.
Cine n-a auzit vreodata spunându-se că frumuseţea unui bărbat este inteligenţa lui? Sunt sigură că acestea cuvinte v-au trecut pe la ureche în situaţiile în care se dorea a fi pus într-o lumină favorabilă un bărbat nu prea arătos. Ei bine, eu aş putea spune mai mult de atât!
Pentru mine, frumuseţea unui bărbat constă atât în inteligenţa sa, cât şi în puterea sa de seducţie.
Cuvinte galante şi priviri curtenitoare, buze umede, provocatoare şi mâini fine care trădează măiestria tandreţii.
 Imi place să-mi imaginez bărbatul ca pe un vânător, iar principala sa armă este bineînţeles, şarmul său.
 Dacă la începuturile omenirii, bărbatul primitiv ajuns în ipostaza de vânător punea la pâmânt creaturi precum bizoni, mamuţi sau urşi de peşteră (Ha ha ha - e chiar amuzant să-mi imaginez asta), în prezent aceste obiceiuri au dispărut cu desăvârşire ( ca şi animalele acelea de altfel!!). Acum, principala pradă asupra căreia este aţintit ochiul ager al bărbatului vânător adevărat este femeia.
 În jungla urbană nu este nimic mai important decât descoperirea prăzii.Cu ochii deschişi pentru fiecare exemplar feminin care-i defilează natural pe sub gene, EL îşi îndreaptă atenţia doar asupra femeilor pline de farmec. Priveşte lacom către femeia în transpusă în chip de căprioară, căutând să-i descopere de la distanţă frumuseţea. Fără doar şi poate, aceasta este pasiunea bărbatului  modern: să cântărească din priviri şansele pe care le are în provocarea intimă din jocul seducţiei.
 Consider că atracţia fizică, primară este elementul care creează cea dintâi legătură senzorială. Iar EL, bărbatul vânător adevărat ştie că parfumul este întotdeauna important. Pe note de vetiver şi cedru reuşeşte să creioneze amintiri ce provoacă fiori ( să fim serioase...parfumul Lui încă te răscoleşte), iar vibraţia de mosc rămâne ca o amprentă personală în aerul inspirat. Îmi place să simt aromele acestea pe pielea sa catifelată...asta mi-e de ajuns să ştiu că este un bărbat încrezător.
Nu vreau să-mi imaginez că EL - masculul feroce al urbei desfăşoară o adevărată experienţă ritualică în baie, înconjurat de creme, serumuri, şi miresme asupra cărora tronează ca un guru desăvârşit. Însă, îmi doresc să fiu cucerită de un bărbat îngrijit. Pielea obrazului său catifelat să-i transmită mai mult decât faptul că s-a ras de curând. Vreau să simt în mângâierea fină a mâinilor sale că se procupă de aspectul său şi atunci când mă joc uşor cu degetele prin părul lui, acesta să fie mătăsos şi curat.
Ca şi în natură, în societate vor rămâne "în picioare" doar exemplarele masculine care merită privilegiul dea ieşi din mulţime. În concepţia mea, barbaţii moderni trebuie să fie capabili să treacă peste rigorile unei femei moderne.
Bineînţeles, în relaţia pradă-vânător există o permanentă coevoluţie. Femeia a evoluat, s-a reinventat de-a lungul secolelor pentru a se regăsi pe sine, la fel a procedat şi bărbatul. Consider că nu este nimic mai eronat decât susţinerea faptului că "bărbatul e bărbat- el nu foloseşte produse de îngrijire". Strictul necesar pentru bărbatul modern presupune în ziua de astăzi MINIM: şampon, gel de duş, balsam după ras, deodorant (eheee lista poate continua în funcţie de nevoile fiecăruia). Cu siguranţă nicio femeie nu va privi cu ochi critic un bărbat care se îngrijeşte, dimpotrivă îl va admira pentru interesul acordat de acesta aspectului şi îngrijirii personale.
Gama Gerovital H3 Men este cel mai la îndemână ajutor pentru un vânător adevărat!
Pe site-ul www.farmec.ro se pot găsi produse multifuncţionale, uşor de aplicat, cu textură uşoară şi absorbţie rapidă - create conform nevoilor speciale ale bărbaţilor.
Gerovital H3 Men conţine produse care îl fac pe bărbatul modern să se simtă încrezător, oferindu-i un plus prospeţime.
Având în vedere că bărbatul vânător depune un efort considerabil în ademenirea prăzii, părul nu trebuie să-l saboteze vreodata. De aceea, pentru început, trebuie menţionată folosirea complementară a Şamponului antimătreaţă Gerovital H3 Men şi a Gelului de păr Gerovital H3 Men. După un duş rapid, EL îşi ordonează firele de păr rebele cu puţin Gel de păr Gerovital H3 Men, se studiază în oglindă şi după zâmbetul şarmant, s-ar spune că e muţumit de rezultat. Adevărul e că arată de milioane chiar dacă toată operaţiune de styling nu durează mai mult de 2 minute. Aroma masculină a parfumului proaspăt şi persistent din  Antiperspirantului Deodorant Gerovital H3 Men- Fresh  pe care tocmai l-a aplicat îi conferă siguranţă şi protecţie pe întreg parcursul zilei.
Nimic nu-l mai poate opri acum din cursa spre inima femeii dorite, iar eu sunt sigură că prada îşi va dori chiar ea însăşi să fie vânată de un asemenea bărbat adevărat.
Bărbatul adevărat este acum gata de vânătoare!
Oare va reuşi să treacă examenul cuceririi?



  Acest articol a fost scris pentru pentru SuperBlog 2014 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

..ce zici?